Beheerders gezocht

geplaatst in: Nieuws | 0

Beheerders buurtapp gezocht
Beheerders gezocht

Wegens succes in Heemstede gezocht: beheerders voor de wijkgroepen. U beheert een groep bij voorkeur met meerdere beheerders. Het gaat hierbij om het toevoegen van nieuwe deelnemers en het controleren van correct gebruik van uw groepsapp. Dit kost u ongeveer 30 minuten per week.

Voor met name noordelijk en zuidelijk Heemstede zoeken we beheerders, daarnaast zoeken wij specifiek voor de wijk Componistenbuurt Noord en Zandvoortselaan Noord een of twee nieuwe beheerders aangezien deze tijdelijk worden waargenomen door een andere beheerder.

Zodra er genoeg aanmeldingen voor een wijk zijn (minimaal 15 stuks) én er is een beheerder gevonden, dan wordt er een wijk groepsapp opgericht.

Als jij beheerder zou willen worden van de groep in de buurt waar jij woont dan zou dat fantastisch zijn – ook wanneer er al beheerders zijn. Qua hoeveelheid werk valt het mee, het is een keer alle nummers in je telefoon zetten, de groep aanmaken en daarna nieuwe deelnemers toevoegen die met regelmaat naar alle beheerders worden doorgestuurd. Daarnaast is het de bedoeling om toezicht te houden, als iemand iets plaatst wat niet thuis hoort in de groepsapp dan moet dat gemeld worden en gevraagd worden om dit privé met de beheerders te delen bijvoorbeeld. Wij streven er naar meerdere beheerders per wijk te krijgen. Dit omdat jij ook niet altijd bereikbaar zult zijn en op deze wijze het werk ook nog verdeeld kan worden.

Lees hier meer over de taken van een beheerder

Alle beheerders worden lid van een speciale beheergroep, daarnaast word je als deelnemer lid van de whatsapp groep in aangrenzende wijken. In de beheerdersgroep bespreken de beheerders organisatorische zaken en worden incidenten uit andere wijken gedeeld – deze mag je dan naar jouw goeddunken doorzetten naar je eigen whatsapp groep.

Lijkt het je wat om (mede) beheerder te worden in jouw wijk? Neem dan even contact met ons op.

Laat een reactie achter