Huisdieren

We hebben ervoor gekozen om meldingen van weggelopen huisdieren niet toe te laten in onze WhatsApp preventiegroepen. We erkennen dat de zorg om een weggelopen huisdier groot kan zijn. De WhatsApp groepen zijn opgezet enkel bedoeld voor acute / bedreigende situaties.

Er zijn verscheidene websites die de mogelijkheid bieden oproepen te plaatsen over weggelopen huisdieren en zelfs om gevonden huisdieren te melden - in veel gevallen met foto. Een aantal websites die u mogelijk bij uw zoektocht kunnen helpen:

 

Spoed

Ziet u een dier dat zichzelf niet kan redden, bel dan met de dierenambulance (of de brandweer). Dit is geen onderwerp voor in de WhatsApp groepen! Bel 144.

 

Verloren / gevonden voorwerpen

We hebben ervoor gekozen om meldingen van gevonden of verloren spullen niet toe te laten in onze WhatsApp preventiegroepen, ook niet van huissleutels etc. De WhatsApp groepen zijn opgezet enkel bedoeld voor acute / bedreigende situaties. Over zoekgeraakte personen mag natuurlijk wél alarm worden geslagen in de groepen.

Voor gevonden of verloren voorwerpen kijkt u op iLost. Zet zelf bijvoorbeeld de sleutels online die u hebt gevonden. Bent u iets verloren? Kijkt u dan ook meteen even online. Wie weet heeft iemand het gevonden. Meer weten? www.heemstede.nl/ilost