Aanmelden

Vul onderstaand formulier in om u aan te melden voor de WhatsApp preventiegroep in uw eigen wijk. Op de pagina wijkindeling kunt u inzien in welke wijk u woonachtig bent.

HeemstedeApp is een burgerinitiatief. Dit betekent dat alle werkzaamheden door burgers van Heemstede worden gedaan, als vrijwilliger. Dit lukt alleen wanneer er genoeg burgers zich hiervoor inzetten. Via dit formulier kunt u zich hiervoor aanmelden.

Aanmeldformulier

Buurt
Voor welke buurt wenst u zich aan te melden?

Bewoner wijk?
In welke hoedanigheid meldt u zich aan? U bent...

 
Meehelpen

Bent u bereid om mee te helpen in de wijkgroep? Dit betreft het gebruikers toevoegen en er op toezien dat de afspraken worden nageleefd.
NeeJa

Fijn dat u aangeeft te willen helpen met het beheren van uw wijkgroep! We geven dit door aan uw wijkbeheerder.
 

Heeft u interesse om bijdragen te verzorgen voor de HeemstedeApp FaceBook-pagina? Hierop plaatsen we de minder urgente berichten.

Fijn dat u aangeeft mee te willen helpen met de HeemstedeApp FaceBook-pagina. We nemen binnenkort even contact met u op.
 

Bent u bereid mee te helpen met de organisatie van HeemstedeApp?
NeeJa

Fijn dat u aangeeft mee te willen helpen met de organisatie van HeemstedeApp. Dit betreft het werk in het kader van HeemstedeApp. We nemen binnenkort even contact met u op.

 
Extra informatie

U gaf hierboven aan ons mee te willen helpen met als doel Heemstede nog veiliger te maken. We ontvangen graag uw adres-informatie en e-mailadres.

We ontvangen graag uw adres-informatie en e-mailadres. Dit helpt ons u aan te melden op de juiste groep. Gaat u accoord om deze te delen?

NeeJa

Wanneer u geen adresgegevens met ons deelt, dan kunnen uw wijkbeheerders alsnog om uw adresgegevens vragen. Deze worden niet centraal opgeslagen door HeemstedeApp.

Bij HeemstedeApp zijn we er voorstander van dat ieder lid zijn/haar adres-informatie met ons deelt. Zo proberen we te voorkomen dat bv. dieven ook lid worden. Het is op dit moment nog niet duidelijk of we dit volgens de AVG/GDPR privacy-wetgeving verplicht mogen stellen.

Controle of u mens bent

Uw aanmelding zal de komende dagen worden verwerkt. Stuur geen bedankberichtjes of vragen via de whatsappgroep, zelfs het duimpje-omhoog is echt niet gewenst! De whatsapp groep is uitsluitend voor alarmering en signalering en eventuele dienstmededelingen vanuit de beheerders. Bedankjes of vragen kunt u kwijt via een rechtstreeks bericht aan uw wijkbeheerder of per email aan info@heemstedeapp.nl.

Klik voor wijkindeling