Alarmering

Bel 112 in situaties waarbij direct ingrijpen politie, brandweer en/of ambulance dringend gewenst is.

Bel 0900-8844 in situaties waarbij het niet erg is wanneer je 2 minuten in de wacht komt te staan.

Buurt app

De beheerders van de Heemstede buurtapp, de facebook pagina en deze website zijn bereikbaar via info@heemstedeapp.nl.

Heeft u een buurtpreventiegroep grenzend aan één van onze groepen? Wij werken graag met u samen! Zie wijkindeling.

 

Privacy

Bij aanmelding wordt gevraagd om uw naam, adres, telefoonnummer en email adres. Uw adres is noodzakelijk om u nu en in de toekomst in te kunnen delen in de juiste groep. Uw telefoonnummer is noodzakelijk om u toe te voegen aan WhatsApp. Uw naam wordt gebruikt om u te kunnen identificeren. Uw email adres (niet verplicht) gebruiken we om u eventueel te informeren buiten de sociale media om.
Deze gegevens worden gedeeld met de wijkbeheerders van de wijk waar u deel van uitmaakt. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden tenzij wij daartoe worden gedwongen middels een gerechtelijk bevel.

Cookies

HeemstedeApp maakt gebruik van analytische cookies teneinde het aantal website bezoekers inzichtelijk te maken en om het gebruik van de website te verbeteren. De data wordt niet gebruikt voor marketing doeleinden en wordt niet gedeeld met derden.

Colofon

Heemstede buurtapp is een initiatief van en beheerd door Patrick Kok. De teksten op de website zijn verzorgd door verschillende personen, voornamelijk door en onder eindredactie van Patrick Kok. De website techniek, fotografie en logo zijn verzorgd door Rembert Oldenboom

Alles op deze website is onder voorbehoud. Ondanks dat er veel zorg is besteed aan de teksten zijn er geen rechten aan te ontlenen. Het gebruik van de HeemstedeApp website alsook deelname aan de HeemstedeApp groepen is geheel voor eigen risico.

Op de tekstuele inhoud van de website en de foto's berusten copyrights. Op het logo claimen we geen copyrights vanwege het gebruik van het beschermde WhatsApp logo.